en:company:News & Events:Cars:New Large Suv Name Winner EE/ET

Võitnud nimi

SEATi fännid valisid brändi uue SUV nimeks TARRACO

SEAT Tarraco. See saab SEATi uue, järjekorras kolmanda SUV nimeks. Nime otsimise kampaania #SEATseekingName viimases faasis osales 146 124 SEATi fänni 134 riigist ja nemad otsustasid, et brändi uue SUV nimeks saab Tarraco. Tarraco sai 51 903 (35,52%) häält. Järgnesid Avila 41 993 (28,74%), Aranda 39 321 (26,91%) ja Alboran 12 907 (8,83%) häälega.

Tarraco, nagu teisedki kolm finalisti, on kantud SEATi väärtustest ja sobib ideaalselt uue mudeli iseloomuga. Linna moodne igapäevane nimi on Tarragona ja see oli üks hiiglaslikest Hispaania metropolidest Rooma impeeriumi ajal. See Vahemere linn on kultuuri-, nooruslikkuse-, ajaloo- ja arhitektuuripärand – need on väärtused, mille läbi ka SEAT end identifitseerib ja mida oma autodega edasi annab.

SEAT valis mudeli nime esimest korda rahvahääletuse teel

Tarraco on esimene nimi, mis on valitud rahvahääletuse teel ja 14. Hispaania kohanimi, mis on pandud SEATi mudelitele. 36 aastat on möödunud ajast, kui 1982. aastal esimene SEATi mudel, Ronda, endale nime Hispaania linna järgi sai. Sellest ajast alates on veel 12 mudelit nimetatud Hispaania kohenime järgi: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea ja kaks uusimat – Ateca ning Arona.

Uus Tarraco lõpetab SEATi SUV mudelirivi

Uus SUV lansseeritakse selle aasta lõpus

SEAT Tarraco – suur, kuni 7-kohaline linnamaastur on uusim mudel SEATi tänaseni suurimas tooterünnakus ning sellega jõuab lõpule SUV mudelivalik, mis juba koosneb Atecast ja Aronast. Mudelirünnak sai stardi 2016. aastal Ateca lansseerimisega ning jätkus 2017 Leon facelifti, 5. generatsiooni Ibiza ning uue crossoveri Aronaga. SEAT Tarraco lansseeritakse käesoleva aasta lõpus.

Broneeri proovisõit

Broneeri proovisõit

Edasimüüjad

Edasimüüjad

Võta ühendust

Võta ühendust